Söndagsfiske!

Gick ut och satte mig på förmiddagen med Micke som pysslade med alla sina fiskegrejer. Då fick vi se en ganska stor, brunaktig rovfågel komma flygande. Jag flög ner från trädäcket med kameran i högsta hugg och försökte få fatt i den.

Lyckades ändra inställning på kameran och fick några hyfsade bilder. Tycker att det är svårt att artbestämma rovfåglar så jag laddade upp en bild i en fågelgrupp på Facebook och fick svaret att det var en “Bivråk”. Kul, nu kan vi kryssa för ännu en ny art

Lite söndagsgodis.
Är inte någon rosexpert så vi får se hur länge den här överlever. Lär säkert dö eller bli full av bladlöss som vanligt.
Hundgårdsdekoration.
Efter lunch stack vi iväg bort till Kvarnsjön och övningskastade. Jag blev nöjd över att ha fått två gäddor som vi släppte tillbaka igen.