Blåsigt värre!

Igår kväll var det så soligt och skönt att jag tog med mig kameran och gick ut en sväng. Traskade ner i vår skog i hopp om att få se något spännande men blev snabbt överfallen av en miljon mygg som vaknat till liv efter regnet i förrgår. Irriterad borstade jag bort ett gäng från mina ben och ser då i ögonvrån hur jordugglan far upp från backen och flyger iväg. Alltså det verkar vara någon slags förbannelse över den där ugglan som jag aldrig får fota.
Rödvingetrast
Ja ja, blev några bilder på rödvingetrasten, de envisa ladusvalorna som försöker bygga bo ovanför vardagsrumsfönstret och herr tornfalk som var på kvällsjakt.
Uggla
Idag har jag jobbat hemma då Micke skulle bort med jobbet. Blir enklare med hundarna och jag har ingen lust att köra jeepen, den är lite läskig. Ute har det varit jätte fint väder men väldigt blåsigt. Lika blåsigt var det att jobba. Herre Gud säger jag bara vad det har ringt, kö nästan hela tiden. Tror att jag tog ca 50 samtal och då skulle jag samtidigt ta hand om ärenden som skickades in via “webben”. Är inte särskilt pratsugen nu.
Coffy och Konrad hade som vanligt bråttom ut på kvällspromenaden. Hittade de här spybollarna på kärrvägen. Trodde att det var efter jordugglan men när jag pillade sönder dem hittade jag inga benrester. Enligt mina spårböcker så innehåller spybollar från rovfåglar inga benrester så då kommer dom kanske från tornfalken eller någon annan rovfågel.
Nu är kvällspromenaden avklarad i blåsvädret och det är lugnt och fridfullt hemma i Västerbränslan.