Ännu en blåsig dag!

Så här såg det ut hemma hos oss igår kväll innan det började regna. Sov dåligt i natt trots att det lät så mysigt när regnet smattrade på fönsterrutan. Vaknade varannan timme. Strax efter kl 5 larmade Coffy om att det var dags att stiga upp.
Jobbade hemma idag också. Känns verkligen guld värt att ha den möjligheten. Blir så mycket bättre för hundarna. Nu kunde de vara inne med mig ända fram till lunch då solen tittade fram. Hela förmiddagen var det jätte dimmigt. Micke kom hem strax efter kl 13 från sin konferens ute i Söråker – då fortsatte även han att jobba hemifrån.
Nu börjar blommorna på vårt lilla äppelträd att slå ut.
Tyvärr lär det väl bli som vanligt. Det kommer regn och storm och så blåser alla blommor bort och det blir inga äpplen i år heller. Vädret ser inte ut att bli något vidare ut framöver. Dumt, det ska ju vara lagom varmt och torrt när skogsfåglarnas kycklingar kläcks.
Jordgubbsplantorna växer och frodas. Hoppas det blir många jordgubbar i år också.