Päls & Dun!

Nää det är inte särskilt kul att bli väckt vid 4-tiden på morgonen av att ens hund skäller som en galning och nästan är i upplösningstillstånd. Jodå mycket riktigt. Rävbesök igen. Helt yr och med världens hjärtklappning samt grus i ögonen försökte jag mig på att fota den stackars kraken som inte ser mycket ut för världen men bilderna blev helt misslyckade.
Runt 5-snåret var det dags igen. Då var det ett rådjur som knapp syntes bland älgörten som håller på att växa upp. Jag jag fattar mig inte på vår Coffy, han verkar sova med öppna ögon. Han ser och hör allt.
Kameran fick hänga med till jobbet så på vägen in till stan fick jag äntligen några bilder på svanungarna. Fotade från bilfönstret eftersom jag inte vill störa dem.
Visst är de fina och gulliga de små svandunen.
​Så kul att se att sångsvanarna häckat nere i Slåttjärnen igen. Vi har slutat att gå förbi tjärnen på landsvägen just på grund av att Coffy hatar sångsvan. Skäller och blir galen. Det verkar ha gett resultat.