Päls & Ludd!

Såg en domherre utanför köksfönstret i slänten i morse när vi satt och drack vårt morgonkaffe innan det var dags att fara till jobbet. Kändes lite skumt. Brukar aldrig se domherrar mitt i sommaren. Den såg liksom helt felplacerad ut i gröngräset.
Tisdag = Friskvårdstimme = Jag gick Tronrundan med killarna. Coffy blev varm och kastade sig ner i ett surdike så han blev helt svart om ben och mage. Luktande jätte illa så när vi kom hem blev det marsch in i duschen. Ingen höjdare att duscha och schamponera en nobs som är mitt i värsta pälsfällningen. Skulle inte förvåna mig om det blir stopp i avloppet till duschen nu.
Efter duschen blev Coffy superuppspelt som vanligt och Konrad var inte sen att hänga på. Även om han får vänta nån dag på sin duschning. Nu är det hundhår i halva huset trots min superstorstädning i söndags.
Nu tar vi det lugnt och myser lite inne. Inget kul att vara ute när det tokblåser.
Ska bli så skönt att slippa svara “Välkommen till Helpdesk, du pratar med Kattis” på 3 1/2 vecka. Är nåt så vansinnigt trött på det just nu. Hoppas att nackvärken ger med sig under tiden. Artrosskiten i knäna får jag ju lov att stå ut med.