Mot Mora!

I fredags styrde vi kosan mot Mora. Trodde först inte att vi skulle komma iväg då jag i torsdags blev fruktansvärt dålig i magen. Fick springa på toa hela tiden och sov knappt något natten mellan torsdag och fredag. Ville så gärna åka eftersom Marcus skulle cykla Cykelvasan så jag bet ihop. Sjukanmälde mig på fredagen och åt nästan ingenting. Drack lite te och vatten.
Säkert var det sommarens vackraste och varmaste dag så det kändes lite surt att sitta flera timmar i bilen men det gick över när vi kom fram. Hade fått ett superbra tips av Susanna Vikner i “nobsgruppen” på FB och vart vi kunde så. Körde ner till Öster-Dalälven och hittade ett perfekt ställe att stå med husvagnen när man har två norrbottenspetsar som inte kan hålla truten.
Varmt och vackert å vi nöjt i fulla drag.
Att det sedan blev någon form av “rejvparty” på andra sidan älven med konstig musik som dånade hela natten så jag knappt kunde sova är en helt annan historia.
Ett gäng Canadagäss kom flygande på kvällskvisten.
Övade på dom i stället för att sitta uppe halva natten för att få en skymt av “Perseiderna” – meteorregnet som skulle dundra in över himlen.
Fick syn på en vadare av något slag, kan ej säga vilken art tyvärr.