Kvällspromenader!

Fick för mig att jag skulle plocka lite hallon igår kväll efter att vi hade tittat på GoT. Hann inte mer än kliva ut på bron så såg jag den stora jordugglan flyga över grannens lägda. Å så sur jag blev, missar alltid något när kameran inte är med. Nu hade jag i och för sig kameran med mig men inte RÄTT kamera.
Plockade lite hallon i min kåsa. Gick sen in och bytte kamera och traskade iväg i hopp om att få se något spännande. Men det var tvärdött.
Det blev fort svalt och daggen kom så jag blev blöt om skorna.
Det märks att hösten är i antågande.
Micke ville ta med Konrad på skogsträning efter jobbet så jag fick ta hand om Coffy. Kameran fick hänga med men inte fick jag något bra foto på ugglan idag heller.
Hann knappt med att fota en av vråkarna som flög ovanför mig och Coffy. Det började åska och jag fick bråttom hem. och Coffy blev mycket missnöjd att han blev snuvad på en långpromenad.