På laddning!

Igår kväll dök 2 av tornfalkarna upp. Blev glad då jag inte sett dom på ett tag och trodde att de hade gett sig av söderut. Kändes nästan som en tack och avskedsföreställning men tydligen har den flugit runt här idag också.
Till helgen blir det jaktprov för nobskillarna så nu ligger pejlhalsbanden på laddning och handenheterna ska få fräscha batterier.
Vet inte riktigt vad som hände när vi kom hem från affären. Killarna for upp på övervåningen och förde ett herrans liv. Sen kom Konrad nerfarandes som om han hade eld i baken, sladdade på köksmattan och trippade in till mig på 3 ben och såg helt olycklig ut.
Jag fick värsta Svante-scenariotflashback och blev alldeles kall. Trodde att nu är det kört men det verkar bara ha varit något tillfälligt för han slutade halta och travade runt som vanligt innan han intog sin favoritplats på kökssoffan i farstun.