Skitjakt!

Hade stora förhoppningar idag men det slutade bara med pannkaka. Konrad var som lite osäker när han gik på ny mark. Sökte inte ut så långt som han brukade och när han inte hittade någon fågel märkte jag att han tröttnade och var mer nära mig. När vi hade gott kanske över en timme så hittade Konrad igen ett grupp med “svartorrar”. De flög hit och dit, bubblade och hade sig. Blev svårt för Konrad som inte kunde bestämma sig vilken fågel han skulle skälla på.
En av “svartorrarna” satte sig högst uppe i en björn kanske bara 30 meter från mig och bubblade. Fy vad jobbigt det var att se tuppen i björktoppen och veta att jag inte får skjuta. Konrad var ju inte där. Fick brottas en massa med mig själv innan jag bet ihop och gick vidare. Nä blev ingen orrtupp med hem idag.
Sen var det som att Konrad tröttnade och bara sprang efter vägen. Fick nöja mig med några bilder på en gullig ekorre istället.
Blött som tusan i skogen. Tråkigt väder. Dimma och duggregn. Helt vindstilla. Knäppa fåglar mitt i lövfällningen.