Landet runt!

Skitvädret vill inte ge vika. Regnet fortsätter envist strila över Västernorrland. Igår fick vi i alla fall arslet ur vagnen och plockade lite trattkantereller efter att vi lämnat husvagnen på vinterförvaring. Roligt att plockan men fasen så tråkigt att rensa.
Öl är gott, inte alla sorter men många. Tycker att det är kul och spännande att testa nya sorter. DareDevil var ett i mitt tyckte riktigt gott folköl som jag köpte på ICA Maxi i Birsta. Kommer från Gotland. Micke var inte lika förtjust, gillade inte IPA-smaken.
Muggarna från My Hansson, har blivit riktiga favoriter. Vill inte fika i några andra muggar. Finns att beställa här http://www.myhansson.com/
Nobspojkarna är bra roliga. Igår kväll låg de nere och sov när jag slog igång TV:n, SVTplay och ett avsnitt av Landet runt. Så fort de hörde signaturmelodin stormade de upp för trappan och slängde sig i soffan, beredda att börja titta. Såg jätte roligt ut. Hade ingen aning om att de var så förtjusta i Landet Runt och Henrik Kruusval.