Veckan som gick!

Efter 3 dagars jobb på Telefonplan i Stockholm är det skönt att vara hemma. Trivs bäst på landet. Har varit mysigt att bo hos Marcus och Anna å fått chansen till lite Hugo- och Axel-gos. Nu vet jag allt om Nexo Knights t ex. Men fy så jobbigt det är att åka kommunalt. Tar en evighet innan man är framme, fullt med folk och det känns som jag är i vägen hela tiden.
Svartmesen är nog den fågel som kommer till fågelmatningen som är mest orädd. Liten, snabb och törs komma och sätta sig trots att man står bredvid och fyller på frön.
Var tvungna att fara till affären och handla. Stack tidigt innan det han bli så mycket folk. När vi kom hem och skulle svänga upp mot huset såg vi att det stod en jämthund en bit bort på landsvägen. Den började vifta våldsamt på svansen när den såg våran blir, sen satte den av full galopp mot oss och följde efter bilen ända in på gården.
Coffy och Konrad blev skogstokiga inne i bilen men vi kunde ju inte öppna bakluckan när jämten var där. Såg visserligen att det var en tik men den skulle ju inte vara med oss utan i skogen och leta älg.
Hade fullt sjå att ta oss in i huset med matkassarna då hon ville följa med. Blev lite lessen när hon fick, satte sig i slänten och sjöng en trudelutt innan hon sprang vidare.
Alltid spännande när det är älgjakt på byn.
I morse var det frost och minusgrader för första gången på länge.
​Is på bilrutorna. Ser fram emot lite kyligare dagar men vackert väder men veckan som kommer ser ut att bli regnig. Micke passade på att byta till vinterdäck igår. Lika bra när vädret var så fint.