Att ha värk!

Att ha värk är inte roligt. Det tar på krafterna och humöret. Jag sover dåligt och blir jätte trött på eftermiddagarna och kvällarna. Blir lessen och nedstämd när jag inte kan göra sådant som jag alltid kunnat göra tidigare.
Att ta en Ipren och en Alvedon innan jag ska ta långpromenad med hundarna hjälper inte ett skit.
Artrosen tar knäcken på mig. Om bara någon dag är det 4 år sedan jag fick knäprotes och nu har jag i princip lika ont i det knät som före operationen plus att det gör helvetiskt ont i det som jag inte opererat. Det enda positiva är att benet blev rakt efter protesoperationen istället för hjulbent.
Ringde hälsocentralen igår men blev inte gladare för det. Skulle ev få träffa en AT-läkare om ett par veckor.
Försöker muntra upp mig med sådant jag tycker är kul – som att fota fåglar, djur och natur. Mörkret faller snabbt på kvällarna så det är inte lätt att hinna med. Här sitter några grönfinkar och trycker i regnvädret som var igår.
I morse var det ishalka på vägarna i Västernorrland. Tur att vi redan bytt till vinterdäck. Vi jobbade ändå hemma idag, slapp halkan och fick sova lite längre.
Fick besök av en nötkråka i söndags som gillade nötterna.
En domherre dök upp vid fågelmatningen igår. Ovädersfågel säger vår granne och det stämmer ju. Idag har det varit sol hela dagen och då har den inte synts till.