Djurliv!

Det är rätt roligt att studera ekorrar. De kan ha väldigt olika färger på pälsen och de verkar vara väldigt olika till humöret. En del verkar snälla, en del är riktigt griniga och bossiga. Tål inte att andra ekorrar kommer i närheten för att äta av solrosfröna. Just den här ekorren har väldigt fina färger tycker jag.
Har länge försökt fota flygande nötskrikor men lyckas som synes här inget vidare. Det är bara att försöka öva vidare.
Ekorre med väldigt grå päls på kroppen men svansen och öronen är rödbruna. De ser nästan ut som surikater när de sitter så där raka i kroppen och blir stela.
Blåmesen hittade något gott bland alla vissna växter.
På eftermiddagen dök det upp en fin räv precis när jag råkade titta ut genom fönstret. Tyvärr gick den inte åt det håll jag hade hoppats utan försvann i bakom en träddunge och vips var den försvunnen. Riktigt fin päls hade den.