Äntligen helg!

Den här veckan har nog varit den värsta på länge. Därför var det riktigt skönt att arbeta hemifrån idag när det var kort dag och jag slutade redan kl 11. Åt lite yoghurt när jag hade stämplat ut, hämtade sedan Coffy i hundgården.
Vädret var helt underbart, har längtat så mycket efter sol och klart väder. Micke tog med sig Konrad för att gå jaktprov så det var bara jag och Coffy hemma.
Klar och härlig luft och is på vattenpölarna på gamla byvägen.
Veckan på jobbet har som sagt var varit tuff med krånglande handläggningssystem och felande Java-filer. Ja herre gud vad det har ringt. Har varit helt slut på kvällarna och inte orkat vara uppe längre än till kl 21.
Proppade i mig Diklofenak för att kunna ta mig ut på långpromenad med Coffy, 2 timmar var vi ute i finvädret.
Så vackert med sjön, lägderna och de små grå bodarna.
Fint med gamla byggnader.
räd fascinerar mig, särskilt nu på äldre dagar. Gamla torr-rakor är extra spännande för där kan det ofta sitta rovfåglar eller ugglor.
​På hemvägen strejkade Coffy när han hörde en tupp gala. Då la han sig ner på vägen på sitt vanliga “Coffy-vis”. Typiskt när jag ville skynda mig hem och dricka eftermiddagskaffe.