Hundar!

Blev en lång dag idag. Fortfarande tufft på jobbet och sen besök på Hälsocentralen med provtagning. Besked om blåsljud på hjärtat, remiss till ortopeden och kanske protes i andra knät. Ja livet blir inte alltid som man har tänkt sig.
Nobspojkarna hade nog saknat oss idag för de var extra kelsjuka. Särskilt Coffy och då blir ju Konrad svartsjuk och ska tränga sig emellan.
Var på möte med utställningskommittén igår kväll i Essvik. Börjar ju dra ihop sig nu. Fick då träffa den här lilla Berner Senner-valpen. Store tid så oemotståndligt gullig.
Hon såg ju precis ut som en leksakshund. Bland det gulligaste jag sett. Hoppas vi har koll på det mesta inför utställningen nu. Lätt att glömma bort sig när man bara vill gulla med en sån liten krabat.
Blev sent i säng så jag har varit jätte trött i dag.