Vädervarningar!

Jobbade hemma idag. Tror klockan var runt 10-snåret på förmiddagen när Micke ropade till att han såg en räv. Satte mig i status Handläggning och greppade tag i kameran. Till min stora besvikelse envisades räven med att hålla sig på fotoavstånd. Blev inga bra bilder alls, sen försvann den.
Vädervarningarna och trafikstörningar har avlöst varandra hela dagen. P4 Västernorrland har pratat om “ovädret” som är på ingång hela dagen. Polisen har larmat, länsstyrelsen larmar och SMHI har gått ut med en klass 2 varning.

Vi har förberett oss genom att handla och bära in ved sen är det bara att vänta och se. Nu snöar det men har inte märkt av så mycket blåst ännu. Det som känns värst är regnet som ska komma och att det ska bli flera plusgrader. Avskyr verkligen ishalka, särskilt när det är kolsvart ute och man är beroende av pannlampa när man ska rasta hundarna. Just nu är det jätte fint ute, vitt, fluffigt och tyst samt upplega på träden.