Som tända ljus!

En riktig god öl som vi drack för ett tag sedan. Kan verkligen rekommenderas. Så roligt med alla dessa små mikrobryggerier som finns nu för tiden. Extra kul när det är lokalt och tycker nog att Allsta bryggeriet gör det godaste ölet. Heja Heja!
Att få sovmorgon är bara att glömma. Coffy bestämmer reglerna i vår familj och är väldigt principfast. Mat och rastning ska ske på bestämda tider och det går verkligen inte att rucka på. Fick faktiskt sova 10 minuter längre än jobbtid så det var ju ett plus.
Bara att masa sig ur sängen och ner i köket. Killarna ligger redan i matposition. Först mat, därefter rastning sen kan matte njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. I morse blev det framför ännu ett avsnitt av “The Crown” säsong 2. Så jäkla bra, kan nästan inte sluta titta.
När det började ljusna försvann Micke ut för att köra hem sista veden så vi kan sätta “check” på det. Nobskillarna håller förstås koll på husse att han kör ordentligt med skotern. Jag bakade en mjuk pepparkaka och städade skafferiet.