I morse!

Det fortsätter snöa och inte så lite heller, hela natten har det hållit på. Vi jobbade hemma idag också. Känns inte kul och inte särskilt tryggt att ge sig ut med bilen. Trafikvarningarna avlöser varandra på radion, olyckor och annat hela tiden.
Inne i Sundsvall regnar det visst och det är halt som tusan. Löste i Sundsvalls tidning att man ställer in en massa bussturer på grund av halka och olycksrisk.
Jag älskar snö och vill ha massor men önskar att det var lite fler minusgrader. Nu är snön blöt och tung. Det är jätte jobbigt att gå med hundarna, vi kan ju inte släppa dem lösa heller för då vet man inte vart de tar vägen. Vill inte ha ner Coffy på landsvägen precis.
Gick ut och fotade på min fikarast på morgonen. Måste ju passa på medans snön ligger kvar. Har varit ganska lugnt idag, inte alls särskilt många som ringt och behövt hjälp. Förmodligen många som har semester.
Vägen är fortfarande farbar men nu sätter man sig inte bilen. Har kommit dubbelt så mycket snö. Får se om vi får plogat i kväll eller om det blir i morgon.
Ser det inte mysigt ut med all snö och en röd liten stuga.
Hade varit bra med ett litet tak över ytterdörren så man slapp få så mycket snö precis där och att det inte följer med så mycket in.
Lyktan håller på att försvinna.
Vi tänkte ett tag att det var helt onödigt att vi köpte snöslungan men nu har den fått användas flitigt.
​Är jätte nöjd med fågelmatningen på nya stället. Tyvärr har inte slagugglan kommit på flera dagar nu. Jag saknar den.