Mångalen!

Idag var det jobbardags igen. Sov dåligt i natt. Vaknade nån gång mellan 3 och halv 4 av att en mus eller vad det nu var gnagde och levde ett fasligt liv i en av väggarna. Blev arg och rusade upp ett par gånger och dunkade tillbaka. Aldrig bra att bli arg, särskilt inte mitt i natten, då är det omöjligt att somna om.
Valde att jobba hemifrån. Skönt att ha den möjligheten och slippa ge sig ut med bilen när trafikvarningarna avlöser varandra på radion, alla bussturer i Sundsvall ställdes in på grund av ishalka. Väghyvelkris är det tydligen också i kommunen.
Märktes att det var många som var tillbaka, var ett fasligt ringande, många som behövde support och mycket konstiga fel.
Då var det skönt att kunna stämpla ut på friskvård redan 14.30. Stängde av datorn, bytte om och satte mig på motionscykeln och cyklade 1,4 mil. Efter kvällsmaten stack vi iväg med hundarna och gick kvällspromenaden borta i Hassel där det finns gatubelysning. Slagugglan satt på en av alla ledningar uppe på moan. Dumma uggla, den ska ju vara nere hos oss.
​Det klarnade upp till sist och temperaturen sjunker äntligen. Har slaskat och blaskat i 2 dagar nu. Blev mångalen och ville inte gå in. Hade hoppats få se någon räv komma traskande men icke.