Blå måndag!

Alla tidningar skriver om “Blue Monday” och att det idag är årets deppigaste dag. Kan just inte påstå att det är deppigare idag än någon annan dag. Det var precis lika tråkigt som vanligt att kliva upp i morse när klockradion gick igång 05.10. Ingen av hundarna ville äta frukost, men det var mest irriterande och kanske var det minsann inte lite svartare, ruggigare och blåsigare på morgonrastningen.
På jobbet var det hyfsat lugnt för att vara måndag. Hade medlyssning fram till lunch. En kollega ska lära upp sig på PM-kön. Bara därför ringde det mindre än vanligt. Tidredovisningsprogrammet Copernicus har legat nere sen nyår, idag var det öppet igen och dags att tidredovisa dessa dagar. På fikarasten på eftermiddagen körde vi igång med pinngympa.
​Micke körde en kicksparktur med Coffy och Konrad. Sen hade han telefonmöte med valberedningen och jag maratonsamtal på över 1 timme med syster yster. På fredag far jag ner till henne, sen fortsätter vi till Göteborg på lördag och på söndag blir det namngivningsceremoni för farmors minsta hjärtegull.