Snöstorm!

Idag snöar det och stormar nåt fruktansvärt. Inget roligt alls att vara ute. Skulle vara uppe på sjukhuset och avdelningen för Klinisk Fysiologi i morse 8.20. Micke fick skjutsa mig. Jag ville inte köra själv i ovädret. Har nu en slags EKG-utrustning med en dosa monterad på kroppen som jag måste bära till torsdag morgon. Får inte duscha så där sprack min planerade cykling idag.
Var orolig att vi inte skulle ta oss fram till huset från landsvägen efter jobbet men det gick även om det var läskigt, snön har drivit i massor så vägen syns nästan inte. Var ingen höjdare att försöka rasta hundarna. Någon långpromenad blev det inte tal om i kväll.
Snart är trappan översnöad och det känns verkligen inte som att det är någon idé att försöka skotta i kväll. Vinden och snöandet måste nog lugna sig lite.
​Blir inte mycket gjort, känner mig fasligt trött och längtar efter att få krypa i säng.