Vackert väder!

Sov dåligt i natt, hade värk i fingret och i knäna. Gick upp vanlig tid eftersom Micke skulle fara in till jobbet. Drack mitt morgonkaffe, hundarna fick frukost och sen lite rastning. När Micke åkt iväg bestämde jag mig för att kolla på filmen “Bright” på Netflix. Jag gillar ju Will Smith, Noomi Rapace och Fantasy, blev inte besviken.
Märkte att det blev ljust snabbt, så skönt att det vänder. Fyllde på frön till fåglarna. Ryggspäcket är populärt.
Gärdesgården lutar oroväckande, misstänker att den kommer att rasa när snön smälter. Den fanns här när vi köpte huset men är nog inte uppsatt och monterad efter alla konstens regler.
Två nobspojkar i hundgården, de syns knappt. Fick vara ute i friska luften när vädret blev så fint.
Nyplogad vinterväg. Fint och bra, synd bara att det blir så jäkla halt av snöslungans medar.
Nytt snöoväder ska visst vara på ingång. Jag bävar och gruvar mig nåt otroligt. Svårt att veta vart man ska göra av snön. Läste i Sundsvalls Nyheter att snöröjningen kostar en halv miljon om dagen. Till den stora snötippen i Nacksta körs det med 66 lastbilar och det tippas 13 000 kubik snö dagligen. Snöavfallet läggs på berggrund och smältvattnet passerar både sedimentationsbassänger och oljeavskiljare innan det filtreras ut i marken. På toppen av snöberget sprutas det ut vatten från en dyngspridare för att kanterna på snöberget ska bli hårda och fasta för de tunga lastbilarna.
For iväg och handlade efter kvällsmaten för säkerhets skull. Vet ju inte hur pass besvärligt vädret blir.
I morgon ska jag ta av bandaget på fingret och sätta på ett vattentätt plåster jag fick med mig hem så kanske jag kan duscha och tvätta håret. Känner mig inte särskilt fräsch.