Sjuka fåglar och sovrumsfix!

Vi skulle aldrig ha stått och pratat igår om att det var så skönt att vi inte just sett några sjuka fåglar denna fågelmatningssäsong. När jag tittade ut genom fönstret i morse när det ljusnat fick jag syn på en domherre som satt för sig själv och var rund som en boll. Förstod på en gång att den inte mådde bra. Så tufft och jobbigt att bara stå och se på och inget kunna göra. Kan ju inte precis plocka fram bössan och skjuta den.
Såg inte vart den tog vägen, lite senare vara den bara försvunnen.
Skatorna har haft kalas nere vid rävåteln.
Hittar säkert en massa smaskens.
Såg lite senare på dagen en ensam gråsiska som jag också tyckte betedde sig konstigt. De brukar också alltid komma i flock. Har försökt att vara extra noga i år och skotta undan snö och frön som ramlar ner på marken. Trodde det skulle bli bättre i år med kyla och mer snö.
-26 grader i morse så vi bestämde oss för att jobba hemifrån. Kändes motigt att sätta ut hundarna i hundgården när det var så kallt. Lustigt nog steg temperaturen ganska snabbt och blev senare på dagen bara -8. Berodde kanske på att molnen rullade in och det blev inte så soligt som det såg ut som först.
Sovrummet är färdigmålat och färgen räckte. Blev stressad på slutet eftersom jag trodde att jag skulle behöva köpa mer färg och inte kunna göra klart. Är så himla nöjd med färgen.
Konrad bryr sig inte om några färger, han är nöjd bara han får vara där matte är. Älskade lilla hund.