Tråk-torsdag!

God kväll därute! Idag är det torsdag och den tråkigaste dagen på hela veckan. Avskyr verkligen torsdagar som mest är i vägen. Om inte torsdagen fanns skulle det vara fredag och helg i morgon. På radion var det en massa prat om sommartid/vintertid. Fick jag som jag ville skulle jag skrota klockomställningen och införa sommartid året om. Det är den tiden som passar min och Mickes kroppsrytm bäst. Är morgonpigg och tycker att morgonen är bästa tiden på dagen.
När vi har sommartid blir det ljust tidigt på morgonen och det händer en massa spännande saker i naturen.
På jobbet var det segt och långsamt mest tråkiga samtal, möte om förbättringstavlan och bleka, smaklösa pannkakor i Oasen till lunch. Jag som trodde det skulle vara oxjärpar men Micke hade tagit fel på dag när han kollade menyn.
Tog hand om kvällspromenaden efter maten tänkte att Micke för en gångs skull skulle få slippa. Klarade knäna ganska bra men mest läskigt är det att gå efter landsvägen som känns så smal i mörkret och med de höga snövallarna. Kom ovanligt många bilar också och en del kör lite väl fort. På tillbakavägen hade det förmodligen gått en räv nedanför den gråa lilla ladan för killarna rök ihop ordentligt. Begriper inte varför de ska bråka så fort det luktar räv, i alla fall om de sitter fast i koppel.
Hade kvar några foton i kameran från i går kväll. Nu är det mulet trots att SMHI-appen visar växlande molnighet.