Installerad och klar!

Nu är nya spisen installerad och klar. Tur att Micke har jobbat som elektriker tidigare för det var lite fix och tricks eftersom spisen levererades endast med en lös strömkabel utan kontakt. Jag har inte vågat prova den ännu medan Micke har provat flera gånger med olika kastruller.
Är väldigt skeptisk till det här med induktionshäll, det piper och har sig så jag höll på att bli galen. Tursamt nog gick det att stänga av de flesta pipljuden. Orkar inte med saker som låter hela tiden. Men ser fram emot att bli bjuden på en massa smaskiga middagar framöver.
Knivarna har fått en bra plats i knivblocket.
Friskvården idag bestod av en timmes snöskottning. Enligt SMHI ska det inte snöa men det har baske mig snöat precis hela dagen. Grillen har förvandlats till något slags musikinstrument som ser ut att passa in i en mystisk Johnny Depp-film
​Min lilla goa Konrad ligger som vanligt på favoritplatsen i hallen. Nöjd efter mat och kvällspromenad.