En lång dag!

Några ekorrar från helgen när det blåste jätte mycket. Den röda höll till på trappen och den mörka satt i granen och putsade sig medan det blåste ordentligt i svansen.
Nötväckan gör mig verkligen fundersam, begriper inte varför den är inne holken hela tiden. Blåmesen är ju intresserad av att flytta in.
Förra torsdagen fick Micke med sig en burk med hemmagjord tryffelmajonäs hem från jobbet gjord av hans arbetskamrat Uffe. Alltså Tryffelmajonäs måste vara något av det godaste jag ätit på länge, särskilt på Falu rågrut med skivade tomater, Herbamare-krydda och sen toppa med tryffelmajonäs. Är helt besatt. I måndags gjorde Micke en egen sats för första gången. Den blev minst lika god.
Idag blev det en lång dag, började halv 8 men var på jobbet redan till kl 7. Coffy och Konrad har varit stökiga i natt, sprungit fram och tillbaka, skällt och haft sig. Sen skulle Konrad ut jätte tidigt, precis när jag hade duschat och inte klätt på mig. Då stod han vid ytterdörren och pep. Var jätte bajsis eftersom han inte gjorde det kvällen innan.
På jobbet bytte jag plats, har fundera på det rätt länge men tvekat. Nu tog jag tag i saken. Jätte skönt att sitta nära fönster, få in ljus och slippa frysa. Istället för att sitta nere i det mörka hörnet där det regnar in ibland och alltid drar kallt. Så nöjd även om jag nu inte har ryggen fri.
Micke och en massa andra på IT-avdelningen, det som så vackert kallas ITP var på föreläsning och info borta på Mittuniversitetet. Det höll på ända till 16.30 så jag fick vänta in honom eftersom jag slutade kl 16.00. Blev sent hem och nästan vända i dörren med killarna för deras kvällspromenad.