Kamouflage!

Känns så tomt att bara ha en hund hemma. Coffy har varit lugn hela natten, han verkar inte bry sig att Konrad är borta. Morgonrastningen innan jobbet gick mycket snabbare med bara Coffy. -11,9 grader visade termometern.
Var på jobbet 10 i 7, hann med att ta en kopp kaffe och äta macka medan jag startade upp alla program på datorn.
När vi kom hem efter jobbet stod jag och tittade ut genom fönstret ner mot fågelmatningen medan jag väntade på att Micke skulle bli klar med en grej. och vi skulle fara till affären. Fick då syn på en ensam steglits vid en fröautomaten. Kul eftersom jag inte sett några steglitser hos oss den här vintern. Hos mina föräldrar i Kungsängen kommer de hela tiden.
Kunde inte motstå dessa, aldrig bra att handla när man är lite hungrig. Inte bra det här då man på radion idag har pratat om att Västernorrlänningarna är tjockast i landet.
Hämtade ut kläderna jag skickat efter från Lo-ika, så fint inslaget.
​Är bara helt beroende av Lo-ikas mjuka byxor. Knappt jag vill ha några andra kläder,