Sommarkänsla!

Stämplade ut halv 3 idag på Friskvård.. Helt underbart väder. Var först tvungen att hänga upp tvätten eftersom jag spillde hela byxorna fulla med pepsi Cola på vägen hem i bilen. Sen vänta på att Alvedonen skulle börja verka så jag kunde ta med killarna på långpromenad.
Ringde och grattade pappa på namnsdagen fast det var igår. Hann aldrig med att ringa då, kändes helt galet att sitta ut och se snön nere i skogen, tvätten fladdra i vinden och det var +22,8 grader varmt.
Blev premiär för “Bommen-rundan” med hundarna, mesta snön har äntligen tinat bort där. Så skönt att kunna gå i skogen igen.
Ikväll var det husvagnsutsläpp så Micke kom hem med vår lilla vagn som varit på vinterförvaring i flera månader. Blev så glad över att få se vagnen igen. Vi kunde inte hålla oss utan såg raskt till att stödbenen var på plats så satte vi oss i vagnen och drack varsitt glas rosé.
Blev pysselsugen direkt och vill börja bära ut grejer.
Ser fram emot att komma ut lite i sommar.
Vår lilla vagn <3 <3 <3.
Utsikt över en liten vårbäck
Ska bli skönt att vara ledig i morgon, tuffa tider nu, men det är jobb igen på fredag.