Lustigheter!

En mycket märklig sak hände igår. Micke ropade från köket att jag skulle komma och titta. I diskhon satt en liten röd groda. Hur konstigt som helst. Hur i hela fridens hamn har den hamnat i diskhon. Jag hade tagit rätt på all disk efter middagen, spolat och haft mig men då fanns ingen groda där. Jag fattar absolut ingenting. Grodan är utsläppt igen men vi funderar fortfarande hur det hela var möjligt.
Vi fick fint besök igår kväll av en liten råbock. Den såg lite spinkig ut, antingen kanske den är ung eller bara mager. Tycker att det borde finnas gott om mat nu får ett rådjur. Hundarna blev skogstokiga förstås som såg den genom fönstret. Micke fick locka ut dom i köket med hjälp av Perssons tunna skinkskivor.
Konrad har sista tiden blivit vansinnigt fascinerad av duschen. Vet inte om det hände något hos honom när han blev duschad och schamponerad för några helger sedan. Nu vill han hänga med in i badrummet hela tiden. Duschar man ska han ligga på golvet utanför duschkabinen och stirra på en. Fr o m igår vill han gå in i duschkabinen. Ser jätte roligt ut eftersom han rör sig ganska stelt och försiktigt. Blir styv som en sågbock, såg ett tag ut som om han ville att jag skulle sätta på duschen men jag avstod. Vill inte ha blöta hundar sent på kvällen med i sängen.
​Finaste platsen <3