Torka och stormvindar!

Torkan fortsätter. Känns inte bra det här. Gräsmattorna börjar bli bruna och björkarna börjar se dassiga ut. Så här brukar det kunna se ut i mitten av juli. I helgen dök även bromsarna och blinningarna upp. Nästan så jag undrar om det inte är bättre med vinter ändå.
I slänten frodas ogräs och blommor. Vi brukar vänta tills efter midsommar innan vi slår.
Utsikt mot hus och hundgård.
En rovfågel seglade förbi högt upp i luften i går eftermiddag. Trodde det var en ormvråk men ser nu att det är en bivråk. Syns på det lilla huvudet, den klena näbben och teckningen under vingarna.
Konrad fäller nu och det massor. Kan karda hur länge som helst och det tar aldrig slut.
​Fick tid hos doktorn idag. En rolig doktor, vi började prata om fåglar så han nästan missade att skriva ut receptet. Han trodde att jag har fått ischiasnerven i kläm efter fallet när jag och hängmattan dråsade i backen. Förmodligen en muskel som svullnat upp och trycker på ischiasnerven. Ont som Satan gör det i alla fall och mitt humör är inte på topp.