Dununge!

Vilken tur att vi hade valt att arbeta hemifrån idag. Hade vi inte gjort det hade jag missat den lilla domherreungen som dök upp i morse vid fågelmatningen tillsammans med alla de andra fåglarna.
Blev alldeles till mig och tog MASSOR av bilder. Har aldrig tidigare sett domherreungar. Domherrarna brukar ju alltid vara så hemliga och försvinna in i skogen när våren/sommaren kommer.
I år är de allihopa kvar vid fågelmatningen bara för att jag har fortsatt att mata. Lycka!
Gulligare får man ju leta efter.
Det har blåst jätte mycket idag också så den lilla filuren fick klamra sig fast ordentligt i grenen som gungande. Är så less på blåsten och alla björkkvistar som rasar ner på backen så det ser förfärligt ut. Plockade massor med grenar igår men har fått förbud att fortsätta på grund av ischiasen.
Blir trött, lite yr och lätt illamående av tabletterna så jag hoppas att de gör nytta.
Som vanligt när det är konstig vecka med ledighet mitt i och klämdagar så ska det ringa mycket och de flesta samtalen är knepiga och handlar om sånt man inte kan lösa själv. Så himla irriterande, blir less på att listan med ärenden/incidenter där jag står som owner växer.
På sena eftermiddagen var det två ungar i björken.
Ingen av dom vågade hoppa ner och äta av solrosfröna. Har kanske inte lärt sig ännu hur man gör. Hoppas de kommer tillbaka.
Försökte mig på en liten kortare promenad efter middagen, bara för att få frisk luft och röra mig lite. Kollade runt vid den gamla ladan om det fanns spår efter rävungar man det verkar inte finnas några där i år. Såg inga tecken på någon rävaktivitet.
Såg bara den här ensamma ladusvalan och falkarna på långt håll som jagade i blåsten.