Älskade Coffy!

Idag blev det många timmar på Veterinärhuset inne i Sundsvall för Coffy. Redan igår kväll på kvällsrundan märkte jag att något inte stod rätt till, han åkte på rumpan flera gånger och hade problem att bajsa.

I natt blev det värre, inte nog med att det är stekhett inne så vi knappt kan sova, så skulle Coffy ligga och slicka helt hysteriskt i rumpan flera gånger. Förstod direkt att nu har han fått problem med analsäckarna igen.
​Egentligen har inte Coffy varit sig själv sen vi hämtade hem honom från Djurkollo men vi har inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det kunde vara, förmodligen kan det ha varit analsäckarna som börjat spöka redan då men det vet vi ju inte.
Micke såg direkt i morse att Coffy var jätte svullen i rumpan så han tog med sig honom till veterinär direkt istället för att ringa. Fick lov att lämna kvar honom då de inte kunde göra något utan att söva honom. Han hade för ont. Så tråkigt att det blir samma visa varje gång, att man inte ser något tecken på att det är på gång utan det blir alltid så våldsamt och dyrt.
Nu är Coffy helt groggy och vill bara sova, han pep i bilen hela vägen hem men blev lugn när jag satt mig bredvid honom i soffan och klappade honom. Känns alltid lite oroligt innan han piggnar till och vi ser att han verkar OK.
Nu blir det medicinering mm i flera dagar och återbesök på torsdag.