Höstens färger!

Det är nåt speciellt myrar, särskilt på hösten. Då känner man den där myrlukten som jag älskar och knappt kan få nog av. Den lukten går inte heller att beskriva utan den måste upplevas. Har känt den många gånger nu under våra jaktdagar i Västerbotten.
En kväll klarnade det upp och vi såg månen för första gången på länge. Noterade att den var ovanligt röd eller kanske mer orange än den brukar. Micke lånade min kamera och försökte sig på att ta några bilder. Blev ganska bra tycker jag.
Gick en promenad med kameran för att försöka få några fina höstbilder. September har ju inte visat sig från sin bästa sida i år.
Regn, dis och dimma har ju legat som ett lock i flera veckor. Då måste man passa på att njuta lite när det klarnar upp.
Det var mer färgprakt upp vid Eldsjön än hemma i Västerbränslan.
En liten fin holme där det häckar både sångsvan och storlom om sommaren.
Tallbacke i kvällssol.