Pimpelpremiär!

Tidig morgon på Kvarnsjön. Tyst och stilla. Hundarna kvar hemma i hundgården.
Månen lyser fortfarande och det är pimpelpremiär för mig. Micke har ju redan varit ute en gång.
Vi var laddade till max men tusan vad trögt det gick. Abborrarna var inte alls i tagen.
Kände att jag höll på att bli less och grinig när det plötslig hände. En liten fjuttig abborre. Tänk att man kan bli så glad för det lilla.
Blev inte mer än så här för mg, 2 abborrar och en mört men skönt att vara ute en stund. For sen hem och gjorde tabberas på julmaten, OP Andersson och julmumman. Somnade gott på soffan i kammaren. När jag hade varit vaken en stund ringde syrran och berättade att mamma hade varit försvunnen i flera timmar. 🙁 men till sist hade hon kommit till rätta. Mamma alltså, syrran hade fått kasta sig i bilen för att hjälpa pappa att leta.