Nyårsdagen!

Son vanligt orkade vi inte sitta uppe och vänta på tolvslaget. Kröp i säng vid 22.45 och somnade bums. Det var nog ingen på byn som sköt några raketer vid midnatt för hundarna var tysta och lugna. Bra det! Var heller inget mysigt väder att vara ute i, blåsigt och underkylt regn.

I morse var det klart. Venus lyste ikapp med månen och snön hade den mest märkliga konsistens jag varit med om. Ytan var helt blank oc hård men höll inte att gå på. Kändes som att gå på pepparkakor och det lät förfärligt illa.
Perfekt väder annars för hundsläpp men inte underlaget.
Sånt här kan skära sönder hundtassarna.
Det milda vädret har gjort att snön på garagetaket börjat glida. Vill inte ha ner det i hundgården så Micke fick ge sig upp på stegen och försöka skotta.
Ödeladan och skrotbilen.
Regndropparna hade frusit till is men jag föredrar frost på träden.