Inte som vi tänkt!

Eftersom det är tisdag och det innebär att jag har friskvård sista timmen så tog jag med mig kameran till jobbet. Bestämde oss nämligen för att fara ut till Skottsundslätten direkt efter jobbet. Hoppades på att få se några spännande vårfåglar.
Men med vår vanliga otur när det gäller fågelskådning så var det inte mycket som var spännande där. Visserligen var det säkert över 100 sångsvanar och 100 gäss och några tranor men sådana har jag ju fotat förr.
Vi for hem istället och medan jag väntade på att middagen skulle bli klar fick jag fota sparvhöken som var på jakthumör.
Rödhaken dök upp för första gången i vår hemma i Västerbränslan igår så det blev några bilder.
Fina “lilla Robin”.
Här ligger Konrad och myser lyckligt ovetande om att alla hans valpar har varit på slutbesiktning hos veterinär idag. Alla gick igenom med bra betyg, men Haiko, min favorit, hade skrikit högst av alla när chipet skulle sättas in.