Projekt badrum!

Vaknade upp till ett jävulskt surväder. Tappade verkligen lusten för det mesta. Blötsnö och ösregn, om vartannat. Våren kom verkligen av sig.
Bestämde oss raskt för att inte sitta inne och sura bort den här dagen. Vi tog helt enkelt tag i något vi pratat om nästan sen vi köpte huset. Bort med det fruktansvärt äckliga bubbelbadkaret. Konrad var genast med på noterna.
Hmm under badkaret verkar det spännande. Ja men huuvva vad skitigt det var, hittade t o m musskit längst in mot väggen men när vi väl fått ut åbäket och skurat rent såg golvet jätte fint ut.
Vår gulliga granne kom upp och hjälpte till att forsla ut badkaret och få upp det på släpvagnen.
Känslan är underbar, vill gå in i badrummet hela tiden och njuta av att badkaret är borta. Vad vi ska ha där i stället återstår att se. Ett nytt badkar, en bänk med tvättho, bastu eller bara låta det vara???? Förslag på tips tas tacksamt emot.