Veckan som gick!

Öppnade min påse med vingummin men det gick inte att smyga där inte. Konrad var genast på, han älskar vingummi den lustiga hunden.
Styrelsemöte med SSF Medelpad hemma hos Mats och Camilla. Fick hälsa på Assa och hennes och Konrads dotter Hålly <3
Tankade på vägen hemma. Inte kul nu.
Fick prata i radio (P4 Västernorrland) i torsdags om mitt favoritrum köket.
Var iväg och veckohandlade men tyvärr fanns inte den här helt galet goda juicen på ICA Matfors. Lite väl långt att åka tillbaka upp till Ånge för att köpa juice.
När Micke lagade kvällsmat läste jag på FB att det varit en viltolycka uppe på Moa. Efter avslutad middag gick Micke ut med hundarna och jag stod och torkade spisen när det började ringa på Mickes mobil som låg kvar hemma. Man ville veta vad vi ville göra med den trafikskadade älgen som ligger död på vårt lilla skogsskifte. Inte kunde vi ta rätt på en älg, känns inte rätt heller med tanke på de som satt i bilen. Så sorgligt med den fina oxen som fick sätta livet till men tursamt nog blev de som krockade med älgen inte alltför allvarligt skadade. Nu var det några andra i byn som förbarmade sig över älgen.