Covid!

Ja så åkte även jag dit. Helt otroligt att jag ändå klarat mig så länge. Kände mig lite lustig egentligen flera dagar förra veckan och nös ovanligt mycket. I fredags vaknade jag med en konstig känsla i halsen och en irriterande torrhosta som ökade på under dagen. Drog ändå igång med både storstädning och tvättning när Marcus, Anna och killarna åkt hem.

Lördag morgon kändes det direkt att något var fel när jag vaknade. Feber, hosta, ont i kroppen bl a bl a. En nästäppa från helvetet och inget nässpray hemma.

Träningsvärk i magen av allt hostande, Micke fixade nässpray och covidtest igår. Testet visade positivt. Skönt, hade nästan varit jobbigt annars. Jaa hur firar men att man blivit med covid, jo med rostbröd och dansk påläggschoklad. Känner just ingen smak men vet ju hur gott det är när allt är som vanligt. Annars har jag just ingen större aptit. Febern kommer och går, känner mig trött, ögonen svider och rinner. Vill helst blunda men försöker hålla mig uppe en hel del. Inte bra att ligga för mycket.