Jobbade hemma!

Hade bestämt oss för att jobba hemma idag eftersom det var utannonserat snöoväder. Hoppades på lite sovmorgon men larmet gick tidigt. Konrad skällde nere vid trappen och markerade att det var något i musfällan. Man ska alltid lita på hunden, mycket riktigt var det fångst. Hoppas det var samma mus som verkar ha sprungit runt här hemma när vi var borta i påsk.
Stod inte på förrän vi upptäckte en tornfalk som jagade över vår lägda och grannens.
Stressad som tusan försökte jag mig på att fota den men det var inte lätt när jag visste att jag måste in och sitta i telefon.
Hade inte många minuter på mig så det blev som det blev.
När snön äntligen kom och hade fått hålla på en stund bedömde vi att det var så pass blött att vi vågade tända eld på den stora högen med granris. Ja, det kan se lite läskigt ut med stolpen där bakom men den är längre bort än vad man kan tro så det var inte någon fara på taket.