Rådjursbesök!

Sent igår kväll, när det började skymma dök det upp en råbock och en get nere på vår lägda. Herre Gud vilket liv det blev på hundarna. Jag ställde mig i soffan och försökte fota genom fönstret men hundarna for fram och tillbaka så det gick inte att hålla kameran stilla. Smög då ut i morgonrock och försökte se om det gick bättre att fota. Tog nog 50 bilder och ALLA blev suddiga. Suck, raderade alla bilder utom den ovan som var hyfsad.
Historien upprepade sig i morse men nu var det 2 råbockar och 1 get. Trodde att den ena bocken var samma som igår kväll men när jag gick igenom bilderna på Mac:en så jag att ingen av dessa hade fejat sina horn.
Hundarna blev skogstokiga, blev ett djävulskt liv inne. Fick lov att gå ut med dem en sväng efter att Micke åkt till jobbet för att Coffy skulle lugna ner sig.