Valborg!

Har känt mig trött och hängig på något vis hela dagen. Hundarna drog igång tidigt och hamnade i jaktmode direkt under morgonpromenaden. Jag blev arg och irriterad. Vill ha tyst och lugnt på morgonen, inte hundar som vrålar och kastar sig hit och dit.

Micke tvättade trädäcket som behöver oljas så fort det har torkat. Sen passade han på att tvätta bilen. Blev fint med vår nya takbox. Nu kan vi ha med en massa fiskeprylar när vi sticker iväg med husvagnen. Längtar verkligen.

Efter lunch var jag bara tvungen att lägga mig på soffan en stund, tror jag sov över en timme.

Var bjudna på middag hos svärmor som serverade en massa gott. Missade tyvärr Valborgsmässoeldarna, den vid hembygdsgården i Lucksta brann för fullt när vi körde förbi och den i Norrhassel hade redan brunnit ner och alla hade i princip gott hem.