Jäkla uggla!

ag blir tokig på jordugglan och att jag aldrig lyckas fotografera den. Det är stört omöjligt verkar det som. Hade tänkt krypa i säng och var in på toa för att göra mig klar när jag såg jordugglan flyga över grannens lägda. Avbröt allt jag höll på med och sprang ut. Jodå jordugglan dök upp igen, men icke sa nicke. Det gick inte igår kväll heller.
Hur fotar man flygande ugglor efter kl 22 på kvällen???!!
Ja nu kändes det ju inte som jag kunde gå och lägga mig. Bytte från Foppa-tofflor till gummistövlar och gick ut en sväng till. Tornfalkshanen var ute och kvällsjagade. Blåsten som har hållit i sig flera dagar gjorde att det var hyfsat myggfritt.
Gick bort till den gamla ladan där jag såg rävungar förra sommaren och tror det eller ej. En liten rackare kikade fram, nyfiket på mig. Vågade inte röra mig så tyvärr är det en massa växter i vägen.
Stod och väntade en bra stund på att den skulle komma tillbaka eller att det skulle komma fram fler men gav upp och gick hem. Kröp i säng men hade svårt att somna. Sitter nu här hemma och har världens huvudvärk och känner mig allmänt olustig.