Lunchutflykt till Skatan!

Först gräsklippning och dammsugning. Huvva vad gräset växer och vad hundarna hårar. Vi schamponerade killarna igår och har försökt borsta men det är ju bara som en droppe i havet. Fick dammsuga sängkläderna i morse igen.
Bestämde oss sedan för att göra en utflykt ut till Skatans fiskeläge då Micke aldrig har varit dit och ätit. Jag har ju varit där tidigare med jobbet.
Vi valde att sitta ute men det var kyligt. Så fort man kommer till havet blir det bra mycket kallare än uppe hos oss. Vi åt lättrimmad torskrygg med färsk potatis, ramslökcreme, pepparrotssmör och friterad grönkål. Jätte gott! Till det blev det varsin lättöl.
Mycket trevligt ställe, synd bara att det blåste kalla vindar.
Kul att titta på alla fina båtar i hamnen.
Somrigt och fint med sjöbodarna.
​På vägen hem stannade vi till och öste en av våra båtar. Micke öste medan jag försökte fota blå jungfrusländor.