Prövar sina vingar!

Är så glad att tornfalksparet valde att häcka hos oss i Västerbränslan i år. Det har varit så kul att följa dem ända sedan de dök upp i våras när vi fortfarande hade snö.
Medan vi har varit på resande fot har ungarna kommit fram. Vår granne Malte berättade att han har sett 4 stycken ungar i grandungen. Förmodligen har de häckat i skatornas gamla bo. Blev grundligt lurade – vi trodde ju att de hade boet en bit upp mot berget.
Medan vi har varit på resande fot har ungarna kommit fram. Vår granne Malte berättade att han har sett 4 stycken ungar i grandungen. Förmodligen har de häckat i skatornas gamla bo. Blev grundligt lurade – vi trodde ju att de hade boet en bit upp mot berget.
En hel del dun kvar på ovansidan.
“Vad glor du på – sluta stirra”!
Tittut – en av ungarna kikar fram.