Tidigare i veckan!

Hade med mig kameran en kväll när jag var ute med bägge hundarna. Hade hoppats få span på några spännande fåglar men det var verkligen inte lätt. Nä ska man fota fåglar ska man vara ute själv. Hundarna blir bara otåliga, missnöjda, trasslar in sig och jag blir irriterad.
Är inte särskilt förtjust i kor, tycker att dom är lite småläskiga. Det är ändå ett trevligt inslag i byn och kul när vi hör dom råma ända hem till oss.
Kalvarna var ganska söta. Konrad tyckte också att dom var lite småläskiga, han skällde och gick an.
Kanske kanske kan det bli så att vi faktiskt får smaka varsitt äpple från vårt eget äppelträd senare i höst. Spännande.
Var ner en sväng i vår skog och hörde något som tjattrade. Tittade upp och fick se en ung ekorre i en gran. Syns att den är ung eftersom den inte har fått några örontofsar. Kul att den var röd, känns som de gråa ekorrarna tränger bort de röda.