En tråkig dag!

Nötskrikorna fortsätter att komma till fågelmaten. Nu har det ju upptäckt att här är värsta solrosbaren. De vill ju förstås också äta men de tar så mycket när de är så många och så stora. Går åt massor med frön.
Finaste favoritgråspetten dök upp igår. Det var ett tag sedan nu.
Han verkade hitta något att äta på den gamla telestolpen som står precis utanför huset.
Konrad blev sjuk igår. Riktigt sjuk. Har inte sett honom så dålig förut. Vi hade åkt iväg till Birsta för att handla. När vi kom ut från ICA MAXI och satte oss i bilen hörde vi hur han flåsade och pep. Verkade väldigt orolig. Jag ville rasta hundarna men Micke tyckte att vi skulle äta på Max först. När vi ätit klart och kom ut till bilen upptäckte vi att han hade både kräkts och bajsat i sin bur.
Micke försökte få bort det värsta, sen for vi upp bakom Bauhaus med hundarna. Fy vad dålig Konrad var, han kaskadkräktes och hade diarré om vart annat. Såg hur stressad han blev, lillstackaren. Fick stanna en gång till innan vi var hemma. Sen sov han mest resten av kvällen efter att ha druckit en del vatten.Verkade piggna till sig tack och lov men han fick vila magen från mat och ingen lång promenad.
Fattar inte vad han blev så dålig av. Han var ju bara hemma med mig dagen innan också. Håller tummarna att han är OK nu. Idag har han ätit med god aptit men fortfarande inte bajsat. Är pigg och har busat med Coffy.