Kennelhosta och rosa skimmer!

Favoritklädsel – Stor, grön, stickad tröja som en gång varit Mickes pappas och Kari Traa-underställ. Provar nya fjärrkontrollen till min kamera, den gamla gick ju sönder.
Hyfsat lugnt och skönt. Verkar som att kennelhostan börjar lägga sig nu. Inte alls lika många hostattacker med slemupphostningar mera nys, fnys och lite inåtdragningar. Hoppas det lägger sig men kennelhostan härjar tydligen vilt i Sundsvall nu.
Men i löptider är det dåligt med matlusten, det pips, gnälls, springs fram och tillbaka, det revirpinkas och det är kraftmätningar och morrningar och tålamod som tappas. I bilen in till Matfors låter Coffy och Konrad som två tenorer.
Tråkväder med regn och blåst på ingång. Då brukar himlen bli röd.
Ensam spark söker …
​Inte långt kvar, snart vänder det. På torsdag är det Midvintersolstånd. Mörkaste veckan då inte ens månen är framme.