Lördag i Göteborg!

Det var lite drygt att vi inte fick checka in på hotellet förrän kl 14 men sån tur var kunde man lämna bagaget i ett speciellt bagagerum. Tillbringade tiden i Nordstan där vi även åt lunch och syrran passade på att klippa håret. Ringde Jakob som tyckte att vi kunde komma över.
Så när vi var incheckade på hotellet och installerade på rummet kollade vi in Anna, Marcus och killarna på deras rum lite snabbt. Vi fick rum på samma våning men på varsin ände. Tog sen spårvagnen ut till Hisingen och Vårväderstorget.
Blev bjudna på kaffe, nybakad baklava (bakad av Tanja och hennes pappa), yoghurtglass som Signe fixat och en liten smutt ouzo.
Så mysigt att få hålla i och lukta på Tuva igen. Alltid lika go och glad.
Tuva myser i pappa Jakobs knä.
Tuva blev väldigt exalterad över farmors stora krage. Den var väldigt skojig att dra i och försöka få upp den till munnen.
På väg till vårat hotell så passerade vi ett “pakethotell”. Framför hotellet stod 3 figurer som ändrade färg.
Fint julpynt.
Skönt att lägga sig på sängen och vila. Får ju så förbaskat ont i knäna hela tiden så jag blir både galen och grinig. Syrran roade sig med att skriva “namngivningsceremoni-kort”.
​Syster Monika äter frukost. Frukostbuffén var rent himmelsk. Jag som bara brukar äta nån liten macka och dricka kaffe frossade nåt våldsamt.