Det brinner i bröstet!

Nu känns det verkligen inte kul. Var så säker på att jag skulle klara mig men det verkar som att även jag åkt dit. “Det brinner i bröstet” inte på det sättet som Danny Saucedo sjunger om utan på det där himla otrevliga sjukdomssättet.
Halsen känns alldeles tjock, har en irriterande rethosta och det är tungt att andas. Jobbade bara fram till strax före lunch. Stämplade sen ut som sjuk och kröp ihop i bäddsoffan och tyckte synd om mig själv.
Kul och supernöjd är jag med vårt nya köksbord med tillhörande stolar som levererades i morse av EM Möbler i Matfors. Väntan har varit lång. När Micke hittade bordet och stolarna på “nätet” och priset var nedsatt trodde vi att vi skulle få möblerna nästan på en gång men vi fick vänta flera veckor.
Försöker kurera mig med varmt te och honung medan Micke ligger i soffan och tittar på det förskräckligt, vansinnigt tråkiga programmet “Auktionssommar”. Får se om jag orkar vänta på “Veckans Brott” – GW skulle visst kommentera Hovrättsdomen i det så kallade “sommarstugemorden”.